Wie, wat, waar?

Voor wie? Iedereen van elke leeftijd en elke achtergrond is welkom. Er zijn geen toelatingsvoorwaarden op het gebied van kerklidmaatschap of vooropleiding. De cursus gaat uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Wat? Een cursus van 3 jaar waarin alle theologische vakken aan bod komen die een voltijdsopleiding ook biedt. Dat varieert van Bijbelse vakken tot vakken als ethiek en filosofie en praktische vakken als pastoraat en gemeenteopbouw. Ook is er aandacht voor het beleven van het geloof en voor andere godsdiensten. Meer weten over de vakken? Kijk onder het kopje Vakken

Waar? Broederhuis Broederstraat 16 (achter de Broederkerk, naast de Stadsgehoorzaal) Kampen.

Deze locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Kampen loopt u in tien minuten naar het Broederhuis.

Wanneer?  Vanaf 17 september 2024 is de cursus elke dinsdagavond van 19.30-22.00. Elke avond bestaat uit twee lesuren van 65 minuten en een pauze van 15 minuten.

Docenten: Vaktheologen.

Kosten € 270,– per jaar. Voor echtparen € 450,- per jaar.

Doordat je samen met anderen verschillende onderwerpen bespreekt die met de theorie en praktijk van geloof te maken hebben, vind ik de cursus boeiend, afwisselend en inspirerend voor m’n eigen geloof”